Logo

Kansas City spareribs med et krydret pift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kansas City spareribs med et krydret pift

Trækul:      Indirekte

Gas:           Indirekte/middel varme

Forberedelse: 5 min. + 2 timers marinering. Stegetid: 1-1 ½ timer

 

3 spsk havsalt

2 spsk paprika

1 spsk stødt spidskommen

1 spsk tørret oregano

2 tsk løgsalt

1 tsk hvidløgsgranulat

1 tsk friskkværnet sort peber

½ tsk stødt allehånde

½ tsk stødt kanel

1,5 kg ribben, i et stykke

1 portion Weber® barbecuesauce

 

A. Kom salt, paprika, spidskommen, oregano, løgsalt, hvidløgs­granulat, sort peber, allehånde og kanel i en lille skål og bland det godt.

Fordel blandingen over kødet og gnid den godt ind.

Læg kødet i et stort fad, der ikke må være af metal, og stil det i køleskabet i 2 timer.

 

B. Tilbered imens Weber® barbecuesaucen.

Sæt saucen til side og varm den op igen lige før serve­ring.

 

C. Grill kødet indirekte over middel varme i 1-1 ½ time.

Vend kø­det af og til og pensl det med marinaden de sidste 20 min. af stegetiden.

Lad kødet hvile i 5 min., før det skæres ud og serve­res med den opvarmede Weber® barbecuesauce til. 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her