Logo

Kantareller a la creme på hvidløgstoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne lækre og nemme ret med kantareller og fløde på hvidløgstoast næste gang du har gæster. Retten vil for eksempel være god en lun sommerdag, da det netop er om sommeren er sæson for kantareller.

 

200 g kantareller
75 g smør
en smule god madolie
2 fed hvidløg
1 bdt purløg
salt
møllepeber
lidt citronsaft
2-3 dl piskefløde
100 g bacon i tern
4 skiver sandwich-brød

*

Smørret blødgøres og røres med knust hvidløg, finthakket purløg og tilsmages med salt og friskkværnet peber.
Sandwich-brød-skiverne smøres på begges sider med denne smør og ristes gyldne på en varm pande.
Panden skylles og aftørres og den opvarmes med lidt madolie og smør og heri ristes kantarellerne, så der dannes en gylden skorpe.
Svampene krydres med salt og peber.
Der tilsættes piskefløde og det indkoges til passende jævnhed.
Giv cremen nogle dråber citronsaft, og fordel kantarelcremen på hvidløgstoasten.
Dekorer med sprødstegt bacon og stængler af purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her