Logo

Kanten

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. juice
⅓ pose agar-flager (ell. tilsvarende pulver ell. stænger)
⅓ tsk salt
3 mellemstore æbler

Kog juicen op med salt og tilsæt agar.
Kog til den er helt opløst, ( 5 min.).
Skær æblerne i både og tag kernehuset ud.
Lad dem koge i juicen i 5 min. og hæld det hele i et passende fad til afkøling.
Sæt den evt. i køleskabet.
Når den er helt stiv, er den klar til servering.

Variation: al slags frugt kan bruges sammen med, eller i stedet for æbler.
Tilsæt også nødder eller frø.
Brug forskellige slags frugtmost.
Server eventuelt sammen med mandelcreme.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her