Logo

Karamelliserede sommerløg med hyldeblomst, rosin og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den syrlig-søde smag giver et perfekt tilbehør til fx. lufttørret andebryst - eller spis løgene over kogte ris som en grøn ret. Til fire personer.

½ kg sommerløg
25 g smør
½ dl hyldeblomstsaft
2-3 spsk rørsukker
1 dl lyse rosiner
salt, friskkværnet peber
lidt frisk estragon
25 g ristede pinjekerner.

Skær løgene i et par cm tykke både og sauter dem møre i smør. Hæld hyldeblomstsaft ved, giv den et opkog, drys sukker på, rør om og lad sukkeret karamellisere. Vend rosinerne i, krydr med salt, peber samt estragon og drys pinjekerner over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her