Logo

Karamelliseret svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk soyasauce
1 spsk risvin (tør sherry)
1 spsk hoisin sauce
1 tsk honning
et par dråber chilisauce
2 tsk olie
500 g svinemørbrad
salt
peber

Bland soyasauce, vin, hoisinsauce, honning, chilisauce og olie i en skål.

Puds mørbraden af. Snør den evt. Pensl den på alle sider med sauceblandingen og læg den i en lille bradepande. Steg den ved 180 º i 20-30 min., til den er gennemstegt. Øs hyppigt saucen og stegeskyen over den, så der dannes et karamelliseret lag på kødet. Tilsæt et par spsk vand, hvis bradepanden steger tør. Tag stegen ud og læg den på et skærebrædt. Hæld stegesky/sauce i en sauceskål. Skær kødet i papirtynde skiver .

Kan serveres kold med en grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her