Logo

Karamelsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sukker.
75 g smør.
indholdet af en vaniljestang.
4 dl piskefløde.
100 g valnødder.
kandiserede violer eller hjulkroneblomster til pynt

Rør smør, sukker og vanilje sammen i en kasserolle over svag varme. Rør indtil sukkeret er helt opløst. Lad blandingen simre svagt, indtil den skifter farve til karamelfarvet. Tag den så af ilden og rør fløden i. Rør igen godt rundt, imens saucen varmes over jævn varme i 5 minutter. Passer den igennem en sigte og lad den køle af til rumtemperatur. Bland valnødder i. Hæld over isen og pynt med violer.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her