Logo

Karamelsauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl vand
2 ¼ dl melis
¼ l. piskefløde

Smelt melis. Kom kogende vand i.
Brug en stor gryde, da der sker en "eksplosion" når vandet kommer i. Lad det blive til en flydende sauce over stærk varme og konstant omrøring.
Lad den køle af.
Det er vigtig, at saucen og flødeskummet har samme temperatur når det blandes sammen, ellers vil saucen gryne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her