Logo

Karrybøffer til frokost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket oksekød
et finthakket løg,
1 æg,
1 spiseskefuld karry, udrørt i lidt citronsaft,
lidt hakket chutney,
et par spiseskefulde piskefløde,
3-4 tynde skiver bacon.
salt.

Det hele røres godt sammen, formes i små og ikke for tykke bøffer - det skal jo være til frokostbordet.

Klip 3-4 tynde skiver bacon i terninger, der ristes hurtigt på panden i en smule smør.

Tages af panden, så snart de er lysebrune og sprøde.

I baconfedtet steges nu bøfferne, blot nogle få minutter på hver side.
Serveres lune, med baconterningerne drysset ovenpå.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her