Logo

Karrysalat - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g rå ris
1 lille løg
1 lille rød peber
100 g små hele champignoner (rå eller fra glas )
evt. 1 lille syltet agurk
100 g kvark 5% eller mager fromage frais 
salt, friskkværnet peber og karry
Pynt: Karse eller brøndkarse
 
Kog risene løse og køl dem helt af.
Hak løget fint og skær peberfrugten i små tern.
Lad champignonerne dryppe af.
Hak agurken groft, hvis du bruger den.
Rør kvarken lind med lidt vand eller letmælk og smag den kraftigt til
med krydderier, den skal være stærk.
Vend derpå først risene grundigt i, det er nemmest med en gaffel, og vend så alle grønsagerne i.
Lad salaten trække tildækket i køleskabet i ½-1 time.
Drys gavmildt med karse eller brøndkarse ved serveringen.
 
Tips: Kan spises som selvstændig frokostret, anrettet på grøn salat, som
tilbehør til fx. røget eller kogt, koldt fjerkræ, i en pita sammen med
salat eller bare på et stykke rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her