Logo

Karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Finthakket løg sauteres i smør. Efter smag tilsættes karry, der sauteres med i et par minutter. Hvedemel tilføjes og bages. Spædes med kogende mælk eller fløde og eventuelt, efter brugen, lidt fiskesuppe eller sky, til saucen har en passende tykkelse. Smages til med salt, sellerisalt. Saucen sies og dryppes med smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her