Logo

Karrysild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 sildefileter
stykker af 2 hårdkogte æg
2 skalotteløg

Karrysauce:
100 g smør
½ dl pisket fløde
1 tsk karry
lidt citronsaft
salt
peber

Sildefileterne skæres i små stykker, og kommes i et serveringsfad med æggene og de hakkede løg.
Flødeskummet røres med mayonnaise og smages til, kommes over silden og trækker i mindst en time, pyntes med æg og tomat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her