Logo

Karrysmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

250 g usaltet smør, stuetempereret

4 hvidløgsfed, finthakkede

1 tsk finthakket frisk ingefær

1 spsk hver af rød og grøn peber, finthakket

1 tsk karry eller garam masala

saft fra ½ citron

salt og friskkværnet peber

 

Bland smør, hvidløg, ingefær, peberfrugt, karry og citronsaft i en skål.

Smag til med salt og peber.

Form smørret til en pølse og pak det ind i plast­folie.

Du kan opbevare smørret i fryseren til det skal bruges.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her