Logo

Karrysuppe - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tsk olie eller margarine
2 spsk karry
3 løg i tern ( 300 g)
4 porre i tynde skiver (ca. 400 g)
4 dl ris (150 g)
3 l hønsebouillon (vand + terning)
6–8 stilke bladselleri i tynde skiver (300g)
4 spsk majsstivelse
salt og peber
Løgene kan erstattes af en ekstra porre.
 
Karry svitses let i fedtstoffet.
Porre og løg svitses med nogle minutter.
Risene tilsættes og suppen småkoger i 15–20 min.
Bladsellerien koger med de sidste 5 min.
Jævnes og smages til.
Serveres med groft brød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her