Logo

Karrysuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rødløg
2 spsk mild karry
1 ds hakkede tomater
1 dl vand
¼ l. piskefløde
5 kopper stærk bouillon (terning)
1 ds ferskner 
200 g rejer
 
Løg svitses med karry vand fløde tomater og bouillon tilsættes, simrer 15-20 min.
Tilsæt ituskårne ferskner og saft samt rejer og rejesaft.
Varm langsomt op, må ikke koge.
Serveres med flûtes fx som forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her