Logo

Karrysuppe med kylling - Trangia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

2 l. hønsebouillon eller tilsvarende bouillonterninger
350 g kogt hønsekød skåret i tern
Olie
4 fed hvidløg
3 skalotteløg
Karry
Lidt jævning
1 Baguette

Varm bouillonen op til kogepunktet.
Snit hvidløg og skalotteløg fint.
Hæld lidt olivenolie i den lille gryde, og lad det blive varmt.
Hæld løg, hvidløg og karry i den varme olie og svits det hele i et lille minut.
Hæld det hele sammen med den meget varme bouillon og rør det sammen.
Det er nu du skal se på din suppe og vælge om den skal være tykkere eller er OK.
En Maizena jævning gør den tykkere og som en cremesuppe.
Sæt gryden over blusset igen og hæld det fint skårne kød i, når suppen koger op igen er den klar til servering.
Knæk baguetten over i fire lige store dele og nyd denne stærke og varmegivende ret.
Du kan også erstatte brødet med ris!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her