Logo

Karrysuppe med linser 21 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skalotteløg (100 g)
250 g grønne linser fra Puy
2 dl yoghurt naturel
 1 spsk olie
4 tsk karry
2 spsk tomatpure
1 ½ l grønsagsbouillon
salt og peber
 
1 person:
1 skalotteløg (25 g)
65 g grønne linser fra Puy
½ dl yoghurt naturel
 ¾ tsk olie
1 tsk karry
½ spsk tomatpure
4 dl grønsagsbouillon
salt og peber
 
Sauter fintsnittede skalotteløg og karry i olie.
Skyl lin­serne og vend dem i gryden sammen med tomatpure.
Spæd med bouillon og lad suppen simre til linserne er helt møre - ca. 25 minutter.
Fjern skum undervejs.
Smag til med salt og peber og server med en skefuld yoghurt på toppen.
 
Tips: Erstat evt. noget af bouillonen med hakkede tomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her