Logo

Karrysuppe med savojkålspakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrysuppe med savojkålspakker

Savojkålspakker:
½ savojkål (ca. 600 g)
1 liter vand

8 sauté skiver af svinefilet (ca. 300 g)
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
2 spsk smør og olie
1 liter Karolines Køkken orientalsk karrysuppe
2 skrællede æbler i halve både, fx belle de boskoop (ca. 200 g)
Tilbehør: 240 g groft brød

Savojkålspakker: Fjern de yderste grove blade og stokken fra savojkålen.

Skær kålen i korte, tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber.

Skyl kålen og lad den dryppe af i en sigte. Bring vandet i kog i en gryde.

Kom kålen i og lad den stå i vandet i ca. 1 min.

Lad savojkålen dryppe af i et dørslag.
 
Læg sauté skiverne på et spækbræt og bank dem let.

Læg et par skefulde kål på hvert stykke kød.

Drys med salt og peber og fold kødstykkerne en gang over - til små halvmåneformede pakker. Luk med kødnåle.

Lad smør- og rapsolien blive gylden i en pande.

Brun pakkerne ca. 1 min. på hver side.

Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket i ca. 5 min.
 
Bring imens Orientalsk KarrySuppe i kog i en tykbundet gryde.

Tilsæt æblebåde og resten af kålen. Bring atter suppen i kog og smag til.

Fjern kødnålene og skær savojkålspakkerne i tynde skiver.

Server dem på den varme suppe.

Tips: Skal det gå ekstra hurtigt kan du blot stege sauté-skiverne som de er – dog kun ganske kort tid.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her