Logo

Kartoffel i creme med sorte oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En simpel ret. Men når kartoflen er god, så er det en himmerigsmundfuld.
Oprindelig var retten med trøfler, men i Danmark går vi jo ikke ud og graver trøfler op, så den danske version er med gode, sorte oliven.

4 bagekartofler
7 dl piskefløde
300 g sorte oliven (køb nu nogle gode, og de skal være med sten)
salt og peber

Kartoflerne bages møre i ovnen og stilles til side. Fløden koges halvt ind til en creme. Salt og peber tilsættes sammen med de hakkede oliven. Kartoflerne pilles, anrettes på varme tallerkener og cremen hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her