Logo

Kartoffelkrebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

300 g kartofler
2 spsk olivenolie
1 spsk krydderurter, fx. timian eller løvstikke
4 spsk tomatketchup (kan evt. undværes)
50 – 75 g hvedemel
Urtesalt efter behag
Peber, friskkværnet
100 g rasp
1 æggeblomme

Kartoflerne koges og pilles. De moses – bedst når de er kolde – og der tilsættes 1 spsk olivenolie. Krydderurterne hakkes meget fint (og tilsættes evt. sammen med tomatketchup). Du kan også anvende tomatkoncentrat, der skal du kun anvende 2 – 3 tsk kartoffelfarsen skal kunne formes – er den for løs, kan du tilsætte hvedemel. Smag til med urtesalt og peber. Form krebinetterne, vend dem i den rørt æggeblomme og derefter i raspen. Steg dem over medium varme indtil de er gyldne og sprøde.

Til krebinetterne kan serveres dampet broccoli og blomkål samt grøn salat.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her