Logo

Kartoffelmad med hjemmeristede løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelmad med hjemmeristede løg

 

Nye kartofler, hjemmeristede løg og et stykke godt rugbrød - luksusudgaven af den klassiske kartoffelmad.

Til 2 stk kartoffelmadder

 

# Ingredienser

1 løg
¼ dl hvedemel
½ dl vindruekerneolie til fritering
4 nye kartofler kogte
4-6 radiser

2 skiver rugbrød
smør
2-4 salatblade sprøde
mayonnaise af god kvalitet
karse

 

* Sådan laver du Kartoffelmad

Skær løgene i tynde ringe.
Vend ringene i mel, brug et dørslag, så den overskydende mel kan drysse af.
Varm olien i en gryde, og friter løgene, til de er sprøde.
Læg de ristede løg til afdrypning på fedtsugende papir.

Skær kartoflerne i skiver, rens radiserne, og skær dem i tynde skiver.
Skyl salaten, og slyng den tør.
Smør rugbrødet, og læg salatblade på.

Top med kartofler, mayonnaise, radiser, karse og ristede løg.

 

Kartoffelmaden kan med fordel serveres i grønne omgivelser under skyggen fra en parasol og ledsaget af en kold pilsner.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her