Logo

Kartoffelmadder på 3 nye måder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 skiver rugbrød
smør
ca. 10 nye kogte kartofler
lidt gedeost
tomatpesto
2 ansjosfileter
purløg
½ avocado
citronsaft
brøndkarse

Smør rugbrødet, skær kartoflerne i skiver og fordel dem på brødet
1. Med ansjoser. Fordel ansjosfileter på en kartoffelmad, pynt med purløg og kværn lidt peber over.
2. Med avocado. Skær avocado i skiver, dryp med citron og fordel den på den anden kartoffelmad. Pynt med lidt brøndkarse.
3. Med gedeost. Skær gedeost i mindre stykker og kom den på den tredje kartoffel mad sammen med lidt tomatpesto.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her