Logo

Kartoffelmos med olivenolie - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis man ersta tter smør med olivenolie, får man en rigtig vclsmagende kartoffelmos, der er ideel til braiseret og grillet kød.

 
1 kg melede, skrællede kartofler
2 dl varm mælk
4 spiseskefulde ekstra jomfru-olivenolie
Salt og peber efter behag
 
Kog kartoflerne i en stor gryde i 10-15 minutter, indtil de er møre.
Hæld vandet fra.
Mos kartoflerne, mens du hælder den varme mælk i lidt efter lidt, indtil mosen har den rette bløde konsistens.
Du kan om nødvendigt tilsætte mere varm mælk.
Tilsæt olien og smag til med salt og peber.
 
211 kcal; 4,5 g protein; 9 g fedt, heraf 2 g mættet; 30 g kulhydrat; 2 g fibre; 30 mg natrium; 47 mg kalcium.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her