Logo

Kartoffelsuppe med hvidløgsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsuppe med hvidløgsbrød

 

Prøv denne skønne og nemme kartoffelsuppe et perfekt måltid på en kødfri dag.

Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 25 min. 4 personer.

#

1 kg kartofler

1 bundt porrer

15 g smør

2 liter vand eller grønsagsbouillon

1 kvist frisk timian

1 laurbærblad

salt og peber

1 lille bundt persille

2 fed hvidløg

4 spsk olie

6 tykke skiver lyst brød

*

 

SKRÆL kartoflerne, og skær dem i små terninger.


FLÆK porrerne, skyl dem grundigt, og skær dem i små stykker.


SVITS kartofler og porrer i smørret i en gryde i et par min.

Tilsæt vand eller bouillon, timian og laurbærblad, og lad suppen koge, til kartofler og porrer er helt møre.

Tag timian og laurbærblad op af suppen, og blend den, til den er glat og ensartet.

Smag til med salt og peber.

 

HAK persillen, og gem lidt til drys.

Bland resten med knust hvidløg og olie.

 

SKÆR brødet i stave på den lange led.

Læg dem på en bageplade med bagepapir, og pensl med hvidløgsolien.

Grill brødstavene i ovnen, til de er sprøde og gyldenbrune på begge sider.

 

SERVER suppen med et drys persille og de sprøde hvidløgsbrød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her