Logo

Kasha

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl boghvede
1 gulerod skåret i "tændstikker"
6 dl vand
2 spsk tamari
1 dl sesamfrø
5 dl vand
1/8 tsk havsalt
1 tsk ingefærjuice
2 løg i tynde halvmåner
2 spsk kuzu

Rist boghveden på en tør pande. Læg den i en gryde med sesamfrø og hæld kogende vand på. Lad det koge i 20 minutter.
Sautér løgene i lidt vand eller olie.
Tilsæt gulerods"tændstikkerne", vandet, og tamari.
Lad det småkoge i 7 - 8 min.
Rør kuzu'en op i lidt koldt vand og hæld den i saucen under omrøring.
Lad det småkoge i 2 min.
Smag til med ingefærsjuice og server over kashaen.

Variation: boghveden kan steges i lidt olie og stænkes med lidt tamari dagen efter. Samme sauce kan serveres til. Brug evt. andre grønsager såsom majs og ærter, eller brug hvedemel i stedet for kuzu.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her