Logo

Kikærtecurry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kikærtecurry

2 stort løg (ca. 100 g)
2 små fed hvidløg
2 friske, milde røde chilipebere
1 spsk olie
2 spsk fintrevet frisk ingefær
1 tsk stødt gurkemeje
1 ½ tsk stødt spidskommen
1 tsk garam masala
300 g blomkål i små buketter
2 tomater i både - uden kerner (ca. 150 g)
1 ½ dl kokosmælk
1 ½ dl yoghurt naturel
400 g kogte kikærter fra dåse
75 g lyse rosiner (ca. 11/4 dl)
1 ¼ tsk groft salt
Tilbehør: 320 g løse ris, fx basmatiris
Pynt: friske korianderblade eller persille

Hak løg, hvidløg og chili fint.

Varm olien i en sauterpande og svits løg, hvidløg, chili og ingefær i ca. 2 min. Tilsæt de tørre krydderier og lad dem svitse med i ca. 2 min.

Tilsæt blomkål, tomater, kokosmælk og yoghurt, og lad retten dampe stille og under låg i ca. 10 min.

Tilsæt kikærter og rosiner, og lad retten dampe videre i ca. 10 min.

Tilsæt salt og smag til.

Server kikærtecurryen sammen med de nykogte ris.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her