Logo

Kina-kalkun med løse ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 skiver kalkunschnitzel, 400 g

Marinade:
1 dl friskpresset appelsinsaft
2 spsk soya-sauce
1 spsk revet frisk ingefær
1 fed hvidløg i kvarte

Derudover:
2 porrer
3 gulerødder
½ selleri
3 grønne løg
3-4 spsk olie
2 spsk smør
1-1 ½ dl bouillon
1-1 ½ tsk sukker

Skær kødet i strimler.
Pisk marinaden sammen, hæld den over kødet og lad den stå 1-2 timer.

Rens grønsagerne og skær dem i tynde strimler.
Kog risene, så de er parate.

Tag kødet op, dup det fri for væde, gem marinaden.
Svits kødet i godt varmt fedtstof på en pande, en jernpande er bedst, i 2-3 minutter og hold det varmt på et fad.
Kog panden af med bouillon og marinade og hæld det over kødet.

Tør panden af.
Kom nyt fedtstof på og svits grønsagerne ved kraftig varme og under omrøring 3-4 minutter.
Grønsagerne skal helst bevare deres sprødhed.

Bland kødet i og server med kogt ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her