Logo

Kina, kalv og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kalvekød i tern
2 mellemstore løg
2 chilipebre
2 spsk karry
1 dl risvin eller tør sherry
1 dl hønsebouillon
2 fed hvidløg
olie

Løg og chilipeber skæres i tynde skiver og blandes sammen med kødet, sherry og karry.
Dæk med køkkenfilm og stil blandingen i køleskabet, hvor den har godt af at trække et par timer.

Varm olie i en wok, kom skiver af hvidløg ved og steg det marinerede kød og grønsagerne ved stærk varme.
Hæld bouillonen ved, og lad hele blandingen koge et par min.

Servér med kogte, løse ris, og sæt eventuelt lidt ekstra smag på med et par dråber kinesisk soya.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her