Logo

Kina-kylling + Pærer i makroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kina-kylling + Pærer i makroncreme

Kina-kylling

2 friskslagtede kyllinger

3 spsk jordnøddeolie

3 spsk kinesisk soya

3 spsk sherry

2 spsk hakket, syltet ingefær

1 spsk ingefærlage

Tilbehør: Løse ris - se Tillæg, kinesisk soya

*

Del kyllingerne i hver 6-8 stykker og brun dem godt i olien.

Tilsæt de øvrige ingredienser samt 3,5 dl kogende vand.

Læg låg over og lad retten småsnurre i ca. 35 minutter.

Server løse ris og ekstra kinesisk soya til.

Madopskrift billede

Pærer i makroncreme

3 æggeblommer

2 spsk sukker

1 spsk citronsaft

4-5 store makroner

2 dl piskefløde

4 hele, kogte pærer

*

Pisk æggeblommerne hvide med sukker og citronsaft og vend først de knuste makroner og dernæst den stiftpiskede fløde i.

Stil de kogte pærer i portionsglas eller som halve på et fad og hæld cremen over.

Drys med lidt makron eller hakkede nødder og server desserten straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her