Logo

Kinafisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400-600 g hellefiskfileter

Marinade:
½ dl soyasauce
1 spsk finthakket syltet ingefær
1 spsk ingefærlage

Sauce.
1 ds ananasringe i egen saft
2 røde peberfrugter
2 ½ dl fiskebouillon
1 dl rosiner
1 tsk citronsaft
1 tsk vineddike
1 tsk sukker
1 spsk ingefærlage
2 tsk majsstivelse
½ dl vand
½ tsk salt
peber

Pynt:
Friske krydderurter

Fisken skæres i 2 x 2 cm terninger. Marinaden røres sammen, fisken marineres heri 1 time i køleskab. Fisken afdryppes i en sigte, marinaden smides væk. Fisken lægges på bagepapir og stilles i ovnen ca. 5 min. ved 250 º på øverste ovnribbe, til den netop er mør. Ananasringene skæres i tern. Peberfrugterne skæres i strimler. Bouillon, ananassaft fra dåse, ananas, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage tilsættes. Snurrer sammen ca. 3 min. Majsstivelsen røres ud i vandet og røres i. Koges kort igennem. Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her