Logo

Kinesisk sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille stykke frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk olie
½ dl tomatketchup
½ dl oksebouillon
3 spsk vineddike
3 spsk soyasauce
3 spsk risvin eller tør sherry
3 spsk sukker
1 tsk salt
1 spsk Maizenamel
Chilisauce, Sambal Oelek eller tabascosauce efter smag

Ingefæren skrælles, hvidløgsfedet pilles, og begge dele hakkes fint.
Olien varmes op i en kasserolle, og heri svitses hvidløg og ingefær et øjeblik. Tilsæt ketchup, bouillon, vineddike, sojasauce, risvin, sukker og salt. Bring blandingen i kog.
Rør Maizena ud i koldt vand og jævn saucen.
Krydr til sidst med chilisauce, Sambal Oelek eller tabascosauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her