Logo

Kinesisk svamperet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis kinesiske svampe ikke kan skaffes, kan man bruge champignon fra dåse (ca. 225 g).

20 tørrede kinesiske svampe
5 dl varmt vand

Fyld:
1 spsk soyasauce
1 spsk risvin
1 tsk sukker
2 tsk Maizenamel
250 g magert svinekød (hakket)
salt
4 vandkastanier (fra dåse)
2 spsk olie
½ bundt persille

Desuden:
2 spsk soyasauce

Hæld det varme vand over svampene og lad dem trække heri ca. 30 minutter. Lad dem dryppe af i en si. Gem vandet. Stilkene på svampene skæres af, de er for seje og kan ikke bruges. Bland soyasauce, risvin, sukker og Maizena i en skål. Rør derpå svinekødet og hakkede vandkastanier i. Varm olien op på en stor pande og fordel fyldet over. Skyl persillen og del den i små duske. Fordel dem pænt over fyldet. Steg retten ca. 1 minut til den er brun på undersiden. Hæld 4 - 6 spsk svampevand ved, læg låg på og steg retten færdig på ca. 15 minutter.

Anret svampene med fyldet på et fad. Kog panden af med 2 spsk soyasauce og hæld det over fyldet lige inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her