Logo

Kinesisk vegetarsuppe med æggetråde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ l vegetargrundsuppe
100 g gulerødder
50 g rødløg
100 g skalotte / forårsløg
1 stængel citrongræs
10 g frisk ingefær
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
25 g sukkerærter
2 tomater
1 æg
2 dl Sesamolie
1 bundt kinesisk persille
friske koriander
salt
peber

Alle grønsagerne skrælles, vaskes og skylles. Snittes med skrå snit i tynde stykker.

I en tykbundet gryde eller wok med god plads opvarmes sesamolien til den er rygende og heri svitses grønsagerne hurtigt.

Påhældes vegetargrundsuppen, koges op og skummes. Et helt æg røres sammen med lidt vand.

En spidssigte holdes hen over den kogende suppe og æggemassen hældes i spidssigten samtidig med at sigten bevæges hen over suppen. Æggemassen vil nu koagulere og fordele sig i suppen.

Til sidst kommes de friskhakkede koriander på suppen og der serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her