Logo

Kinesiske ægnudler med skinkestrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200-250 g skinke i tynde strimler
1 tsk olie
½-1 spsk olie
1 løg
2 fed hvidløg
1 porre
1 grøn peberfrugt
2 chili
1-2 gulerødder
salt
peber
1-2 spsk Ketjap manis eller sojasauce

Tilbehør:
125 g kinesiske ægnudler

Hak løg og hvidløg fint. Skær porre, peberfrugt og gulerødder i meget tynde strimler. Fjern kerner og skillevægge i chilierne og hak dem fint.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm 1 tsk olie i en wok, stor pande eller stegegryde ved kraftig varme. Steg kødet ved kraftig varme i 1-1 ½ minut. Lad kødet danne skorpe, inden det vendes på panden. Vend det derefter, så det bliver stegt på alle sider.

Tag kødet op på en tallerken.

Kom ½ spsk olie i wokken og steg nu løg, porre, peberfrugt, gulerødder, hvidløg og chili i 2-3 minutter under konstant omrøring.

Kom kødet tilbage i wokken og varm det igennem. Smag til med Ketjap manis eller sojasauce samt salt og peber.

Serveres med ægnudler kogt efter anvisningen på pakken

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her