Logo

Kinesiske forårsruller - Lumpia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld:
300 g hakket svinekød
1 løg
1 fed hvidløg
4 tynde eller 2 tykke porrer
1 håndfuld sellerigrønt
45 g bønnespirer - tau-geh
1 par kålblade
salt og peber
1 knsp. Det tredje krydderi
1 par dråber ketchup
olie
 
Pandekagedej
300 g hvedemel
4 æg
2 dl vand
salt
 
Til at fæstne med:
En tynd dej af hvedemel og vand
 
Begynd med fyldet:
Steg det hakkede løg og hvidløg i lidt olie, tilsæt det hakkede svinekød, skilt med en gaffel, og de finthakkede grønsager.
Steg det nogle minutter og tilsæt så salt, peber og det tredje krydderi, lad det stege i 8-10 minutter, idet man hele tiden rører i det.
Grønsagerne skal være stegt, men stadig lidt sprøde, og det meste af væden skal være fordampet.
Lav en pandekagedej af hvedemel, æg, vand og salt.
I en stor pande bages nu tynde, men faste pandekager, der kun skal bages på den ene side.
Når oversiden er næsten bagt lægges pandekagen over på et fad.
Læg meget fyld midt på pandekagen, fold siderne op om fyldet, og rul det til en aflang pakke.
Gør dette så hurtigt som muligt, mens pandekagen stadig er smidig.
Forsegl pakken med den tynde dej af hvedemel og vand, og se efter at fyldet ikke kan falde ud.
Dyp rullerne i den tynde dej af hvedemel og vand, og steg dem i friture, til de er sprøde og gyldenbrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her