Logo

Kinesiske grønsager med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kyllingebryst uden skind
1 spsk olie
200 g løg
300 g gulerødder
100 g bladselleri
100 g grøn peberfrugt
250 g champignon
150 g bønnespirer
400 g hvidkål
4 spsk soya
2 fed hvidløg
2 tsk fintrevet ingefær
salt og peber
 
Rens grønsagerne, hak løgene, del gulerødderne i to og skær dem i fine
strimler på langs.
Skær peberfrugt, champignoner, hvidkål og bladselleri i tynde skiver.
Skær kyllingekødet i tynde strimler.
Brun kyllingekødet i olien i ca. 2 minutter.
Brug en stor gryde eller evt. en wok.
Svits løg, gulerødder og hvidkål i ca. 3 minutter.
Skræl et stykke ingefær og riv det på den fine side af et rivejern.
Du skal bruge ca. 2 tsk
Tilsæt bladselleri og peberfrugt og svits det med i ca. 2 minutter.
Tilsæt champignoner, bønnespirer og reven ingefær og svits det med i
yderligere ca. 2 minutter.
Tilsæt soja og smag til med salt og peber.
Server med ris og groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her