Logo

Kinesiske karbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kalv og flæsk
2 mosede kogte kartofler
1 dl rosiner
2 spsk kinesisk soya
3 appelsiner
smør
salt
peber

Kødet blandes grundigt med de mosede kartofler.
Tilsættes rosiner og soya.
Farsen formes til karbonader, steges på pande i smørret ca. 5-6 min. på hver side.
Karbonaderne lægges på et fad drysses med salt & peber.
Sættes i 175ºC varm ovn.
Saften fra to appelsiner hældes på panden med stegeskyen, koges lidt ind, smages til med soya.
Skyen hældes over karbonaderne, hver karbonade pyntes med en appelsinskive.
Server kogte ris og grøn salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her