Logo

Kirsebær i cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g syltekirsebær
600 g sukker
5 dl cognac

Kirsebærrene må være hele og uden pletter. De skylles, afdryppes og tørres godt, før de lægges i glads og rystes godt sammen.
Sukker og cognac røres sammen, til sukkeret er opløst, og hældes over kirsebærrene. Bærrene skal være helt dækket af lagen. Glasset eller krukken lukkes straks og stilles mørkt og køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her