Logo

Kirsebærgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-600 g bær
6-7 dl vand
½ stang vanilje
175 g sukker
41/2 spsk kartoffelmel

Skyl bærrene og lad dem koge sagte 5-6 minutter i vandet.
Tilsæt vaniljestang og smag til med sukker.
Rør melet ud i knap 1 dl koldt vand.
Hæld jævningen i en tynd stråle i den kogende masse, mens der røres
med en ske.
Tag gryden af varmen så snart grøden er jævn.
Hæld straks grøden op, drys lidt sukker på, så trækker den ikke skind
Server med mælk eller fløde, eller med en blanding af begge.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her