Logo

Kirsebærmarmelade - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g udstenede kirsebær
400 g stødt melis
1 knivspids kanel

Kom kirsebær, sukker og kanel i en stor skål.
Bland godt og sæt skålen i ovnen uden låg i 15 minutter ved 100%.
Ryst og drej skålen med jævne mellemrum for at sikre, at marmeladen bliver jævnt fordelt.
Hæld den på rengjorte glas.
Lad den køle af og bind til med syltepapir.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her