Logo

Kirsebærmarmelade u sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kirsebær
½ dl eddike
50 sødetabletter
3 tsk Rød Melatin
1 dl vand

Bærrene udstenes. Bær og eddiken varmes langsomt under låg. Bærrene koges 10 min. Knuste sødetabletter røres i. Melatin og 1 dl koldt vand hældes sammen, står 5 min. og røres derpå i den kogende frugt. Syltetøjet koges 2 min. Evt. skum fjernes. Syltetøjet fyldes straks i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her