Logo

Kirsebærmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g udstenede kirsebær,
300 g råsukker eller honning,
3 stænger kanel,
20 g syltet ingefær,
1 tsk stødt kanel,
½ tsk groftkværnet sort peber,

Kirsebær og råsukker kommes i en skål og står tildækket et døgn.
Blandingen koges med kanel ved svag varme i ca. 20 min.
Afkøles, kanelstænger tages op.
Ingefær tilsættes, og blandingen blendes til en fin mos.
Hældes tilbage i gryden, stødt kanel og peber tilsættes.
Kirsebærmosen koges i ca. 10 min. Hældes på glas og tilbindes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her