Logo

Kiymali pide

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
4 spsk smør
2 tsk gær
2 spsk mælk
1 tsk salt
1 tsk sukker
3 æg
1 æggeblomme
250 g fint hakket kød
persille
1 løg

Opløs gær og sukker i mælken.
Sigt hvedemel i en stor skål.
Lav en fordybning i midten.
Hæld gær, smør, 2 æg og salt i fordybningen.
Ælt det til en blød dej.
Sæt det til side og lade det stå og hæve.
Del dejen i ens stykker på størrelse med en citron.

Fyld:
Brun kød og hakket løg i lidt smør.
Dæk til og steg videre indtil væden er fordampet.
Tilsæt salt, peber og hakket persille.
Rul hvert stykke dej ud til den bliver meget tynd, på en plade med hvedemel.
Læg noget af kødet i midten af dejen, fold enderne indad.
Fyldet skal være synligt.
Pensel med æggeblomme, og bag i ovn ved moderart varme, indtil de er gyldne.
Pensel toppene med smeltet smør, og server straks

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her