Logo

Kogekonens natmad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
4 skiver spegepølse
2 skiver rygeost
1 spsk krydder mayonnaise
2 spsk revne radiser
2 spsk fintskåret purløg
1 spsk solbærsyltetøj

Læg de 4 skiver spegepølse på brødet, derpå de 2 skiver rygeost, som gerne skal nå fra hjørne til hjørne.
På tværs hen over rygeosten lægges en bræmme af revne radiser, purløg, kryddermayonnaise og solbærsyltetøj.

Kryddermayonnaise:
2 æggeblommer, pasteuriserede
1 tsk salt
1 spsk eddike
½ l olie

Rør blommer og salt hvidt og tykt, tilsæt eddiken.
Hæld olien i lidt ad gangen, ellers skiller den.
(Hvis uheldet er ude, kom da 1 lille glas koldt vand i).
Smag mayonnaisen til med:
1 tsk HP sauce
1 tsk Worcestershiresauce
1 tsk stærk dijonsennep
1 tsk flydende Maggi-krydderi
1 tsk citronsaft
salt og peber
Til sidst tilsættes
2 spsk cremefraiche 18%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her