Logo

Kogt kalkun med sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

640 g kalkunbryst
1 l. vand
10 peberkorn
1 tsk eddike
1 tsk salt
1 laurbærblad
suppeurter

Sauce:
4 dl suppe ( Fri for fedt )
Maizenamel
eddike
lidt sukker eller 1 sødetablet

Bring vandet i kog med krydderierne og suppeurterne og lad det koge under låg 4 min.
Kom kalkunkødet i og bring det i kog og lad det simre i ca. 30 min.
Det skal kun pochere, så det ikke bliver tørt ( altså ikke bulderkoge ) Afkøl suppen, skum fedtkagen af.
Til saucen bringes suppen i kog og jævnes med Maizena udrørt i lidt vand.
Smages til med eddike og sukker/sødemiddel.
Serveres med kogte grønsager, evt. porrer, gulerødder, broccoli

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her