Logo

Kogt rødkål - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rødkål
1 dl blandet frugtsaft uden tilsat sukker
½ dl hvidvinseddike
2 laurbærblade
4 dl vand
sødemiddel efter smag
salt, peber
 
Rødkålen snittes fint, saft, eddike, laurbærblade og vand tilsættes.
Kålen koges i ca. 45 minutter under låg ved svag varme.
Rør af og til.
Kålen smages til med sødemiddel, salt og peber.
Rødkålen serveres som tilbehør til fx. stegt and og flæskesteg.

Tips: Solbærsaft eller ribssaft uden tilsat sukker kan anvendes i stedet
for blandet frugtsaft.
Hvidvinseddike kan erstattes af almindelig eddike.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her