Logo

Kogt rabarbersaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg rabarber
½ l vand
300 g sukker
1 tsk Atamon
 
Rabarberne snittes og koges i vandet ved svag varme i ca. 30 minutter.
Si saften gennem et klæde.
Sukkeret tilsættes og saften koger op, Atamon tilsættes
Skum evt. saften inden den hældes på flasker
Saften blandes op med vand (ca. 1 dl saft til 3 dl vand, alt efter smag) og
drikkes kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her