Logo

Kogt ribsgelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg knapt modne ribs
ca. 2 dl vand
Til hver liter siet saft:
1 kg sukker
¼ tsk Atamonpulver eller ½ tsk flydende Atamon
       
Saften koges af bærrene og sies.
Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i.
Geléen koges sagte 5-8 min., til dråberne falder tungt fra skeen.
Geléen skummes, tilsættes Atamon og hældes i geléglas, der lukkes dagen efter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her