Logo

Kogt solbærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg fuldmodne solbær
½ l. vand

Til hver liter siet saft:
350 g sukker
¼ tsk Atamonpulver eller ½ tsk flydende Atamon

De skyllede bær koges med vandet under låg ved svag varme, til bærrene brister.
Mosen hænges til afdrypning.
Saften måles, bringes i kog og koges 5 min. med sukkeret.
Skummet fjernes.
Atamon tilsættes.
Saften fyldes i varme Atamonskyllede flasker, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her