Logo

Kogt syltet angosturasild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
2 kogte syltede angosturasild
6 rødløgsringe
1 kvist persille

Læg de 2 fileter på det smurte rugbrød og læg løgringe ned gennem midten.
Til slut pyntes med en lille kvist persille.

Kogt syltet angosturasild:
½ l eddikelage
8 blade husblas
2 spsk angosturabitter
10 rensede rå sildefileter med skind (hver filet skæres i 4 stykker)

Læg husblasen i blød i koldt vand. Tryk vandet af.
Eddikelagen koges op, husblasen kommes i, lagen koges op igen og angosturaen tilsættes. Gryden tages af varmen.
Et ovnfast fad med kant stilles i ovnen, til det er meget varmt.
I det varme fad lægges de rå sildefileter med skindet opad.
Hæld den næsten kogende lage over. Stilles i køleskab til afkøling.

Eddikelage:
1 l lagereddike
½ l vand
½ kg sukker
1 spsk syltekrydderi (OBS! den skal være uden chili)
1 helt pillet løg
2 laurbærblade
1 spsk flydende Maggi-krydderi 1 spsk hele sorte peberkorn
1 bundt dild

Bring eddike og vand i kog.
Tilsæt sukker dernæst resten af ingredienserne.
Lad lagen koge i ca. ½ time under låg.
Denne lage bruges blandt andet også til agurkesalat og syltede rødbeder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1202422-12-2017 14:30:18 Jesper Elstrøm
Husk lige at der skal sukker i😁 Jeg har opskriften fra min mormor og der er ca. 3 dl sukker, til en halv l eddike.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her