I det nordlige Thailand findes et stort antal flygtninge fra Vietnam. De har naturligvis sat deres præg på maden i området — ikke mindst har de medbragt deres højt elskede mynteblade, som også findes i denne ret. 4 personer
Omeletter:
2 æg olie
4 fed hvidløg
2-4 røde chili
2 spsk olie
200 g bambusskud
6-8 tynde forårsløg
250 g bønnespirer
50 g jordnødder
2 spsk soya
1 håndfuld mynteblade
Pisk æggene sammen med 2 spsk vand og et lille drys salt. Steg to omeletter, rul dem sammen og sæt dem til side.
Hak hvidløgene. Skær chilierne i ringe (fjern evt kernerne først). Svits begge dele i wokken et par minutten
Skær bambusskuddene i tynde strimler Snit forårsløgene fint. Tilsæt de to ting og svits et par minutter mere. Kom bønnespirerne i wokken og vend rundt et øjeblik. Læg låg
på wokken.
Hak jordnødderne groft og tilsæt dem sammen med soyaen. Skær de to omeletter i tynde strimler og kom dem i wokken.Varm det hele igennem for høj varme, tilsæt
myntebladene og servér straks.